Kami menghormati privasi anda. Kami tidak akan menjual atau berkongsi butiran peribadi anda, termasuk nama anda, tarikh lahir anda, alamat e-mel anda dan kata laluan anda. Mesej yang anda hantar kepada orang di Speedy Net adalah peribadi dan tidak akan dikongsi dengan orang atau tapak web lain. Kata laluan anda disimpan disulitkan pada pangkalan data kami.
Profil anda di Speedy Net kelihatan kepada semua orang, tetapi anda boleh memilih siapa yang hendak dikongsi dengan alamat e-mel anda dan tarikh lahir anda. Jika Speedy Match anda mendaftar untuk, profil Speedy Match anda hanya akan kelihatan kepada orang yang memadankan anda mengikut tetapan yang telah anda sediakan di tapak dan anda memadankannya mengikut tetapan mereka. Profil anda di Speedy Match tidak akan muncul di Google dan tidak kelihatan kepada orang yang tidak berdaftar ke tapak tersebut.
Jika anda telah menyahaktifkan akaun anda di Speedy Net atau Speedy Match, profil anda di tapak tersebut akan dialih keluar daripada tapak dan anda tidak akan muncul dalam hasil carian orang lain di tapak. Ambil perhatian bahawa menyahaktifkan akaun anda di Speedy Net juga menyahaktifkan akaun anda secara automatik di Speedy Match. Anda boleh menyahaktifkan hanya akaun anda di Speedy Match, yang mana akaun Speedy Net anda akan kekal aktif. Anda boleh mengaktifkan semula akaun anda selepas anda menyahaktifkannya pada bila-bila masa yang anda suka.
Jika anda mahu, anda boleh memadamkan akaun anda di Speedy Net. Memadam akaun Speedy Net anda secara automatik akan memadamkan akaun Speedy Match anda juga. Untuk memadam akaun Speedy Net anda, log masuk ke Speedy Net, nyahaktifkan akaun anda, dan kemudian klik "Padam Akaun" (dalam menu "Edit Profil"). Isi butiran dalam borang dan sahkan. Sila ambil perhatian bahawa akaun yang dipadam tidak boleh dipulihkan. Pemadaman akaun adalah kekal dan tidak boleh dipulihkan.